POČETNA STRANICA Stranice koje preporučujem

STRUČNI ČLANCI

 

NASTAVNI MATERIJALI

  pomoćna zanimanja

   timski radovi

   prezentacije

 

 

KONTAKT

 

 

Dubravka Glasnović Gracin

Dubravka je jedna od autorica udžbenika Petica. Piše članke za MIŠ i ima predavanja i radionice na stručnim skupovima. Na njenim stranicama naći ćete zanimljive materijale za nastavu matematike u osnovnoj školi.

Lidija Kralj

Lidija je također jedna od autorica udžbenika Petica. Ona je i aktivna informatičarka. Piše za časopise Enter i MIŠ. Na njenim ćete stranicama naći nastavne materijale i za matematiku i za informatiku.

Željka Bjelanović Dijanić

Željka predaje matematiku i informatiku u srednjoj školi. Piše članke za MIŠ. Na njenim stranicama nalazi se mnogo korisnih materijala za nastavu matematike i informatike.

Antonija Horvatek

Antonija predaje matematiku u osnovnoj školi. Piše članke za MIŠ. Na njenim se stranicama nalazi mnoštvo korisnih i kvalitetnih materijala za nastavu matematike u osnovnoj školi, kao i mnogo korisnih linkova.

Šime Šuljić

Šime predaje matematiku na srednjoj školi. Radi pionirske korake u upotrebi računala u nastavi matematike. Ovo je link na interaktivni materijal pomoću kojeg učenici samostalno upoznaju oblik i svojstva grafa kvadratne funkcije.