Općenito o mršavljenu
 
 
Najbolje metode
  Pilates
 
Proizvodi za mršavljenje
 

 

Language / jezik:
English
 
Hrvatski
Tablete za mršavljenje

Tablete za mrsavljenjeTablete za mrsavljenjeTablete za mrsavljenje

Postoji barem milijun raznih tableta za mršavljenje. Za svake se proizvođač zaklinje da djeluju, da nisu nimalo štetne... Ali smo je 2% od svih tih pilula zapravo testirano od nezavisne strane, a od tih 2 % samo je jedan od sto proizvoda djelotvoran i bez štetnih posljedica. Naravno, misli se na proizvode za mršavljenje koji su dostupni bez liječničkog recepta.

Samim time nameće nam se jedno, ali i najteže pitanje:

Koje tablete za mršavljenje odabrati?

Pokušat ćemo pojednostavniti odgovor što je više moguće jer ćemo ga svest na svega nekoliko proizvoda za mršavljenje. A odabrat ćemo ih na osnovu preporuka i pohvala od samih korisnika koji su već isprobali neke od tih pilula s time da uzmemo u obzir i mišljenje nepristranih liječnika o utjecaju na zdravlje.

Malo niže pripremljen je brzi pregled nekih preporučljivih proizvoda. Sa lijeve strane je ukratko opisan sam proizvod, a desno je slika i ocijena ispod slike koja je podjeljena u dva razreda:

  1. Učinkovitost - potrebno vrijeme u odnosu na izgubljenu težinu (kraće - veća ocijena)
  2. Tolerantnost - otpornost tijela na najveću dopuštenu dozu bez mogućih negativnih utjecaja

Top proizvodi za mršavljenje:

1. Proactol™ - tablete za mršavljenje

Ukratko, odličan 100% prirodan proizvod za mršavljenje, djeluje na principu vezivanja masti iz organizma na organska vlakna pilula. Dokazano je da veže oko 28% dijetnih masti, također smanjuje osjećaj gladi (apetit).

Vrlo pozitivna stvar je to što ćete uz Proactol moći nastaviti jesti količine hrane kao i prije ili malo smanjiti, nećete morati držat dijetu, a kilogrami će postupno lagano opadati.

   
Proactol™ Tablete za mršavljenje
Učinkovitost: Odlicna!Odlicna!Odlicna!Odlicna!Odlicna!
Tolerantnost: Odlicna!Odlicna!Odlicna!Odlicna!Odlicna!

2. Hoodia Gordonii plus - tablete za mršavljenje

Ove tablete za mršavljenje je najlakše opisati tako da zamislite da niste gladni vecinu dana i ne osjećate nuspojave tipične za takvu vrstu tableta kao što su neugoda u želucu ili ubrzan rad srca. A istovremeno Hoodia će vaše tijelo držati na zadovoljavajućoj razini energije i zdravlja.

   
Hoodia Gordonii Plus Tablete za mršavljenje
Učinkovitost: Odlicna!Odlicna!Odlicna!Odlicna!Odlicna!
Tolerantnost: Vrlo dobra!Vrlo dobra!Vrlo dobra!Vrlo dobra!Vrlo dobra!