BACK

 


12.11.2005. Izvan Zakona je gostovao u emisiji ROK ROK DEMO domaćina Saše Tkalčevića na BBR-u (100.1 Mhz). Neumornim nagovaranjem spomenutog domaćina da ga primimo u FAN CLUB, jednoglasno smo odlučili da će do daljnjeg imati status PRISTUPNOG ČLANA. Iako nas je nakon emisije odveo u jednu garažu (lokacija: negdje na cesti prema Zagrebu) gdje je bio odličan tulum (cuga, klopa i R`n`R) - no to nije bilo dovoljno!!!

          


Arhiva


O koncertu u Karlovcu nećemo previše komentirati, već ćemo Vam samo copy/paste članak iz Večernjeg Lista:

04.09.2005 16:23 Večernji List - Regije - Karlovac - Autor Antonija VUČIĆ

KARLOVAC - Bacanje korpe, lamele u dalj, brzo ispijanje piva, koncerti, nastup striptizete, natjecanje u paintballu i streličarstvu tek je dio znamljivosti koje su Karlovčanima, ali i brojnim sudionicima trećih susreta buba vozila i svih VW vozila hlađenih na zrak, pripremili članovi Oldtimer Buba kluba iz Karlovca.

- Uspjeli smo u namjeri i ove smo godine jedan od rijetkih klubova koji je uspio na svojim susretima povećati broj izlagača. Čak sedamdeset buba i VW vozila hlađenih na zrak na ovim nam je susretima stiglo iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Švicarske i Hrvatske - kazao je Krešo Perušić, tajnik karlovačkog Oldtimer buba kluba.

Na prostoru kod ŠD "Mladost" tri je dana bilo pravo buba - naselje. Među brojnim zanimljivim izlošcima pažnju posjetitelja plijenila je buba iz budućnosti pristigla iz Slovenije. Najstarije legendarno vozilo bilo je ono iz 1965. godine, a najveći broj bio je onih s godinom proizvodnje 1966. - om. Nakon okupljanja subotnja su događajanja potrajala dugo u noć.

U brzom ispijanju piva između predstavnika šest klubova najboljima su se pokazali domaćini. Pobjedu je odnio Denis Gojković - Veriga, predsjednik karlovačkog kluba. Dok je u bacanju lamele - korpe u dalj, najbolji rezultat postigao Slovenac Klemen Kovič. Noć su obilježili odličan koncert Zagrepčana "Izvan zakona" i potom " Psihomodopopa", te nastup striptizete.
 


REPORTAZA-sa moto susreta Hollister MC Croatia 27.-29.08.2004. - www.motoglas.com

 


PONOVO VRHUNSKI!

Posljednjeg vikenda u kolovozu odrzan je tradicionalni 9.u nizu moto susret Hollister MC Croatia poznatiji kao "Wild One Weekend". Kao i uvijek do sada susret je bio bolji i posjeceniji nego prethodni. Susret poznat kao najrokerskiji i najveci u kontinentalnoj Hrvatskoj zapoceo je u petak kada su uz goste iz hrvatske poceli pristizati brojni strani gosti iz Austrije, BiH, Njemacke, Italije, Makedonije, Madjarske, Slovacke, Bugarske, Spanjolske i Slovenije.Tijekom popodneva gosti su se upoznavali i opustali, a navecer je zapoceo rock provod uz nastup grupa:The Trio i Izvan Zakona te atraktivni striptiz.Nakon toga pod satorom je uz akusticnu gitaru odlican stimung i zabavu do jutra oruzio Dominik.
U subotu su nastavili pristizati motoristi ali i pjesaci iz hrvatske i inozemstva.Oko 14 sati poslo se na defile kroz zapadni Zagreb i Sv.Nedjelu sa dvije postaje. Prva je bila trgovina INGKART(zastupnik Aprilie,Moto Guzzia i Laverde),a druga lokal Okicki Grozd u Brezju.Cijeli defile pratili su djelatnici sponzora Tuborga koji su brinuki za tekuca pitanja odnosno zedj sudionika.Nakon povratka u Oresje uslijedio je lagani odmor do pocetka moto igara i do sad najboljeg i najposjecenijeg Customshowa(prerade),na kojem je prvu nagradu u zestokoj konkurenciji odnio zagrebacki preradjivac Cifra.Sa zavrsetkom moto igara i customshowa Oresje se napunilo gostima i atmosfera se zakuhava uz pomoc grupa Big Rock,Pick Siebner i Southern Storm,striptiza i gomile prekrasnih djevojaka koje su setale svoje atribute kroz gomilu raspolozenih motordjija.Nakon glasnog rocka i striptiza zabava se ponovo preselila pod sator gdje je Dominik odusevio sve prisutne svojim gitatistickim vragolijama te ih natjerao na ples do zore.
Nedjeljno jutro proteklo je u podjeli priznanja za sudjelovanje klubovima kojih je ove godine bilo oko 60 iz hrvatske i Europe te momcima iz Spanjolse koji su napravili 3500km u jednom smjeru.Ostatak nedjelje protekao je u laganom druzenju uz besplatan rucak za sve prisutne jer je ovo jedan od rijetkih susreta koji stvarno traje od petka nedjelje kasno u noc!
Nadamo se da ce Hollisteri slijedece godine napraviti jos veci i bolji skup jer ce taj biti jubilarni deseti u nizu,a to je stvar s kojom se u nas malo tko moze pohvaliti.Jednom rijecju Hollister su jos jednom pokazali kako se radi susret i odusevili sve nazocne od sjevera Njemacke do suncane Spanjolske i Makedonije!
 


 

Webmaster Mrale