? Besplatni Alati
Navigation

Great Free E-Book

Za izradu uspješnog Bloga je potrebno mnogo vremena, posvečenosti i truda. Izradu Bloga možemo usporediti sa sadnjom biljke, može izrasti u nešto prelijepo ako se brinemo o njoj i redovito ju zalijevamo. Sve je mnogo lakše kad je jednom sjeme posađeno.

Disclosure:
We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We test each product thoroughly and give high marks to only the very best. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

Template

1. Izaberite Dizajn
2. Uljepšajte ga
3. Pokažite ga Svijetu

Trebate Pomoć?
Kliknite na gumb

help

Besplatni Alati

Sada je vrijeme da vaša stranica bude privlačnija vašim posjetiocima kako bi se željeli vratiti.

Pročitajte ovu stranicu da bi naučili kako izraditi kalendare, dodali pozadinsku glazbu, stvorili Forum, dodali chat room i više od toga.


Napravite Message Board (Forum)

Preporučujem Hosting Vašeg foruma na Vašoj vlastitoj domeni

Kada vaš forum sjedi na vlastitoj domeni, imate potpunu kontrolu nad dizajnom i ne morate brinuti ako ikada izgubite svoj sadržaj. To izgleda mnogo profesionalnije. Možete li zamisliti da nekom kažete idite na forumprovider.com / Članovi / abc svaki put kada želite promovirati svoj forum? Tko će zapamtiti tu dogačku adresu?

Što trebate za Hosting vašeg vlastitog Foruma?

Prva stvar koju trebate učiniti je registrirati Vašu domenu (yoursite.com) i odaberite hosting . Ne možete imati svoj forum bez ove dvije stvari.

Sve što morate učiniti je prijaviti se na svoj korisnički račun i odabrati forum koji želite instalirati. Za nekoliko sekundi, forum je instaliran na vaš yoursite.com.


Dodajte chat room na Vašu web stranicu

Chat soba će biti cool na vašoj web stranici ali trebate znati da nemože svaki server izdržati ako imate mnogo posjetitelja. Zbog toga ako znate da će biti mnogo posjetitelja mogu vam preporučiti HostMonster za vaš host servis.


Što vam treba da se stvori Chat Room

Prije nego što instalirate chat sobu na web server, morate biti sigurni da vaša web hosting kompanija daje pravu vrstu platforme.

Gotovo svi plaćeni hosting servisi pružaju ono što trebate. Na primjer, HostMonster dolazi s unaprijed instaliranom chat room skriptom koju možete instalirati sa jednim klikom (ovakve usluge ne pružaju besplatni host servisi).

Sve što trebate učiniti je prijaviti se na svoj hosting račun, idite na mjesto gdje se nalaze besplatni programi i upute vašeg domaćina kako instalirati skriptu i izradite svoj chat room.

Vaš chat soba će biti instalirana u tren oka.

Dani u kojima morate skinuti skriptu, konfigurirati, učitavati i pokretati su prošlost. Hosting je prošao dalek put i instaliranje chat skripta više ne zadaje glavobolju kao nekad.


Chat Room Setup Pregled

Sve što trebate za setup chat sobe je naziv domene (nekoime.com) i web hosting. Zaobiđite besplatne hostinge, jer nećete imati pravo instalirati chat sobu.

Ako još nemate domenu i hosting, možete otići na HostMonster i prijaviti za oboje. Nakon što Vaš hosting račun aktivan, logirajte se na svoj račun i pronađite chat room, kliknite na "Install" i vaša chat room skripta će biti instalirana.


Dodavanje Tražilice na Vašu Web Stranicu

Postoje dva načina za dodavanje tražilicu na vašu stranicu:

1) Outsource prethodno kreirana skripta

2) Instaliranje vlastite skripte

Kao i bilo što drugo, postoje prednosti i mane za obje metode.


Vanjske Tražilice

Ako koristite vanjsku skriptu za pretragu ne morate brinuti o instalaciji ili konfiguraciji.

Obično samo trebate zalijepiti nekoliko linija koda na svoje stranice. Ovdje nemate potpunu kontrolu nad pretraživanjem, kako funkcionira i kako se prikazuje na Vašoj web lokaciji. Također će te morati staviti reklame na stranicu s rezultatima.

Tvrtka koja se zove Master.com, daje besplatnu tražilicu, jednostavnu za korištenje te vam omogućuje da prilagodite svoju stranu s rezultatima pretraživanja.


Instalirajte svoju vlastitu Scriptu

Ako idete na Google pretragu za "skripta za tražilice ", možete pronaći tonu lokacija koje nude besplatne skripte za tražilice. Većina njih su napisane u Perl / ASP CGI i oni zahtijevaju da znate malo o konfiguriranju skripte i učitavanju datoteka. Iako je skripta za tražilice već napisana još uvijek je potrebno instalirali ju na Vašem web serveru. Ovdje morate znati neke informacije o vašem hostingu jer skripte obično od vas traže da unesete određene informacije u vezi vašeg hostinga. Ako imate osnovno znanje za instaliranje skripte onda ne bi trebali imati problema.

Za popis skripti za tražilice idite na: http://cgi.resourceindex.com.


Dopustite drugima da preuzmu datoteke sa vaših stranica

Možda želite da vaši posjetitelji mogu preuzeti programe i / ili datoteke sa vaših web stranica za pohranu na njihova računala. Najbolji način da to učinite je da sve pretvorite u zip datoteke koje ne zauzimaju mnogo prostora, a zatim spremite datoteke na vašem web serveru.

Korisnici Windowsa mogu to učiniti jednostavno putem stvaranja nove mape na računalu i stavljanjem datoteka u tu mapu (folder).

Zatim desni klik na svaku datoteku i izaberite "Send to -> komprimirani zip File" i to će ih pretvoriti u zip datoteku.

Sada sve što morate uraditi je uploadati tu mapu na vaš server i posjetitelji mogu preuzeti što žele.


Stavite kalendar na vašu stranicu

Dodavanje kalendara na Vašu web stranicu je prilično lako zahvaljujuči aplikacijama i softwerima koje možete koristiti.

Besplatni Google kalendar

Vrlo je jednostavan za postavljanje i prilično je kul jer ga možete koristiti za podsjećanje posjetitelja o predstojećim događajima na Vašoj web stranici.

Saznajte više.

CoffeeCup Flash Kalendar

CoffeeCup je tvorac jednog od vodećih HTML editora online. Oni također imaju niz flash-based alata za vaše web stranice koji su vrlo jednostavni za korištenje.

Možete isprobati njihov Flash kalendar generator ovdje.


Instalirajte Shopping Cart na Vašoj Stranici

Ako želite prodavati proizvode na vašoj web stranici trebate imati software kako bi obradili vaše naruđbe.

Ovih dana nemorate dizajnirati vašu košaricu, možete ju jednostavno odabrati na vašem web host servisu.

Ako se odlučite za HostMonster kao svoj hosting servis, njihov hosting plan uključuje shopping cart program. Potrebne su samo neke male izmjene kako bi vam se košarica svidjela.


Besplatni Hit Counteri

Ispod ćete naći Web stranice koje će vam omogućiti da instalirate Web page counter Apsolutno besplatno:

FastCounter To je jedan od najpopularnijih hit countera koji se koriste na webu. Jednostavno ga instalirajte i bit će spreman u sekundi. Nedostatak je što nema mnogo stilova koje možete izabrati.

StatCounter Omogućuje vam da odaberete Font, pozadinu Web page countera. Također okuplja statistike i izvješća informacije O vašim posjetiteljima (Odnosi web Stranice, pretraživači, Itd.)

Counting4Free Još jedan besplatan Counter koji daje izvješća o vašim posjetiteljima. Ima puno Različitih stilova koje možete dabrati.

Free-Counters.co.uk Na ovom možete kostimizirati da pokazuje ime vaše stranice na zaslonu. Ima mnogo različitih stilova zaslona.

Freelogs.com Ovaj counter prati IP adresu posjetitelja tako da se isti posjetitelj ne broji dvaput.

JellyCounter Još jedan counter koji vodi statistiku posjetitelja. Možete izabrati više brojila za $1 mjesečno.


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com