? Trebate pomoć u izboru teme?

Disclosure:
We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We test each product thoroughly and give high marks to only the very best. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

Template

1. Izaberite Dizajn
2. Uljepšajte ga
3. Pokažite ga Svijetu

Trebate Pomoć?
Kliknite na gumb

help

Trebate pomoć u izboru teme?

Svi misle da imaju najbolju ideju u izboru teme za svoju web stranicu. Uostalom nebi li Vi htjeli biti osoba koja je izmislila Myspace, Facebook ili YouTube?

To često izgleda jako jednostavno. Dovoljno je doći do svježe ideje, Izraditi web stranicu i prodavati ga na Yahoo ili Google te ćete biti bogati!

To baš i nejde samo tako.


U potrazi za zaradom?

Ako je vaš cilj da na svojoj stranici zarađujete novac onda vam ja preporućam jednostavan pristup.

Znam da bi voljeli stvoriti nešto poput sljedećeg Facebook-a, ali zbog silnog programiranja i tehničkog znanja potrebnih za izgradnju i održavanje jedne takve stranice to nije dobra ideja za početnika.

Ni ja ne posjedujem velike vještine u programiranju i izradi web stranica. Pišem i učim o temi koja me zanima i uz izradu svoje stranice nastojim zaraditi nešto novaca postavljajući Google Adsense reklame na nju.

Recimo da vi volite pripremati deserte. Mogli bi ste napraviti web stranicu vrhunska-torta-recepti.com i na nju staviti sve svoje recepte kolača. Kada napravite svou web stranicu posvetite se upoznavanju SEO (optimizacija tražilice) tako da se vaše stranice nalaze na 10-20 mjestu u Googleovoj i Yahoo-ovoj tražilici.

Tada biste mogli zaraditi novac sa Google oglasima i ostalim proizvodima koji se odnose na temu koju ste izabrali.

Možete se besplatno registrirati u neki Affiliate program koji prodaje kuharice ili sl. potrebno u pripremi kolača a vi stavite njihove proizvode na svoju stranicu i zarađujete na proviziji, a oni vam šalju ček na kučnu adresu.

Takav sajt nebi bilo teško za održavati i donosio bi vam prihode.

Možete se uključiti u SBI program koji nudi izradu sitea i idealan je za početnike. SBI je sjajan izbor za svakoga ko želi da stvori prihode preko interneta, ali ne posjeduje tehničko znanje.

Njegova glavna svrha je da vam pomogne da napravite male ali uspesne stranice koje vam donose zaradu. Stranice koje pružaju dobar i kvalitetan sadržaj posjetiocima i ostvaruju zaradu putem razlićitih inteligentnih strategija.

Dobra stvar kod pravljenja profitabilnog web sajta je to sto kada ga jednom završite, obično je veoma lagan za održavanje i ne morate ništa raditi.


Zašto je izbor teme toliko važan?

Tražilice gledaju koja stranica ima koju temu i ako ste ju dobro napisali i ako ju redovito ažurirate bolje će vas rangirati od stranica koje imaju više tema na nekoliko stranica i nisu redovito ažurirane.

Nemojte biti nestrpljivi dok čekate da dođete među prvih 10-20 jer je to dosta spor proces.

Nemojte kopirati druge i pisati o temama o kojima ništa neznate samo zato jer su bolji od vas jer ta tema je njihova strast i vi nečete biti toliko motivirani da pišete o njoj.

Sad morate odlučiti koji su vaši interesi i izraditi svou web stranicu u tom smijeru.


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com