? Jednostavno dizajniranje web stranice
Navigation

Great Free E-Book

Za izradu uspješnog Bloga je potrebno mnogo vremena, posvečenosti i truda. Izradu Bloga možemo usporediti sa sadnjom biljke, može izrasti u nešto prelijepo ako se brinemo o njoj i redovito ju zalijevamo. Sve je mnogo lakše kad je jednom sjeme posađeno.

Besplatno skinite "How to Create A Blog"

Pisanje Bloga je postao jedan od mojih omiljenih hobija i možete pratiti moje najnovije misli, ideje i tutoriale.
rss Pretplati se na RSS

Disclosure:
We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We test each product thoroughly and give high marks to only the very best. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

Jednostavno dizajniranje web stranice

Kako već znate da bi Vaša web stranica bila na Internetu morate imati svoju Domenu i Hosting servis.

Ako ste početnik, najbolji način za izgradnju i dizajn web stranice je koristiti unaprijed dizajnirane predloške (Template) i uredite ih pomoću jednog od HTML editora.

NAPOMENA: Ako već koristite predložen host servis onda netrebate dalje čitati jer vam on nudi besplatne predloške.

Ako nemate predložak lako ga možete naći na internetu a možete se slobodno poslužiti i besplatnim predlošcima u Download sekciji.

Zatim otvorite predložak oznaćen kao index.html sa HTML editorom i možete mijenjati text, boje, linkove, menu/navigation text, staviti AdSense reklame i dr.

Ako želite urediti ili izmjeniti slike, to možete pomoću softwera Paint Shop Pro.

Ako radite 10, 20, 50 ili više stranica neka vam sve budu sa jednim predloškom jer kad promjenite sliku, boju, font ili bilo što drugo promjena će se vidjeti na svim stranicama


Vaš Logo

Ako vam se ne sviđa logo na besplatnom predlošku možete ga napraviti sami po vašem ukusu i prikažite ga na vrhu svake stranice. Učinite nešto lijepo ravno s tekstom (dodajte drop shadow, koristite velika slova i sl.) .. Tako će vaša stranica izgledati više profesionalna. Želite da ljudi zapamte vašu stranicu i prepoznaju ju kao vašu bilo da su na prvoj ili 10 stranici.


Boje na Web Stranici

Možete izmjeniti i boje tako da vaša stranica izgleda jedinstveno. Izaberite tri potpuno razlićite boje i s njima gradite svoju stranicu. Dobro je pitati druge za mišljenje pa kad nešto napravite pitajte svoje prijatelje kako to njima izgleda i dali bi trebalo nešto promijeniti. Pazite pri izboru boja jer radite stranicu za mnogo posjetitelja pa ako se neka boja sviđa vama to ne znači da će se svidjeti svima. Vaša stranica će bolje izgledati sa bojama ugodnim za oko nego sa mračnim ili krićavim bojama.

Kodove za boje možete vidjeti ovdje.


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com