Proizvedene u državi Rajasthan tradicionalnim tehnikama bojanja platna, ove deke su jedan od njenih prepoznatljivih proizvoda i simbola. Izrađene su od 100% pamuka i veoma su meke, lagane i tople. Za razliku od standardne kvalitete kakva se nalazi po indijskim trgovinama, ove su deke po narudžbi izrađene dvostruko deblje i dvostruko su prošivene. Postoje dvije veličine: normalna (cca. 200x130) i dvostruka (cca 210x220).

Cijena za normalnu veličinu je 200kn, a za dvostruku 400kn.

Raspolažem dekama različitih boja i uzoraka, a imati slike svih modela bilo bi gotovo nemoguće, pogotovo jer stalno dobivam nove. Stoga slike na ovim stranicama služe više kao ilustracija (iako je moguće da trenutno imam baš onakvu deku kakva je na slici). Ako ste zainteresirani za kupovinu kontaktirajte me pa ću vam iz prve ruke reći šta trenutno imam. Također postoji mogućnost i da naručite deku izvjesne boje ili uzorka,a ja ću se potruditi da je što prije nabavim.

 

Najveći dio novca zarađen od prodaje ovih deka ide u dobrotvorne svrhe - za izgradnju "OM Vishwa Deep Gurukul Swami Maheshwarananda Ashram " Education & Research Centre , Jadan, Distr. Pali, Rajasthan, India.

kontakt