savudrija

Istra : Apartmani Savudrija

Savudrija, staro ribarsko mjesto i ljetovalište, ulazna su vrata umaške rivijere. Obalno naselje na krajnjem sjeverozapadnom dijelu Istre, 8 km sjeverno od Umaga. Gospodarska je osnova poljodjelstvo. Jedan od najzelenijih dijelova Istre (šume), a posebna su vrijednost mali parkovi. Gostima je na raspolaganju raznolik smještaj: depandanse, bungalovi, apartmani, sobe, kamp. Brojne su mogućnosti za sport i rekreaciju, kako na kopnu (pješačke staze, jogging, vožnja bicikla, tenis, nogomet, košarka, rukomet) tako i na moru (plivanje, jedrenje na dasci); panoramski letovi motornim zmajem. Kvalitetno je organiziran zabavni život (terase i disko) i gastronomska ponuda (morski specijaliteti, domaća kuhinja).
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Dodajte link
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/dodaj-link.html