Južna dalmacija : Apartmani Cavtat

Cavtat u južnom dijelu Župskoga zaljeva, 20 km jugoistočno od Dubrovnika. Vrlo povoljna klima, bujna vegetacija i lijepa žala privlačna su za turiste. Gospodarska je osnova turizam, a u okolici poljodjelstvo i ribarstvo. Luku zatvaraju dva poluotoka: jugozapadni Sustjepan odvaja je od kanala koji je Cavtatskim grebenima Bobara i Mrkan ograđen od otvorenog mora. Istočno od poluotoka Rat proteže se i zaljev Tiha. U dnu gradske luke te uvale Tiha izgrađeni su turistički i ugostiteljski objekti i plaže s dugim žalom sve do rta Prahljevca. Preko Dubrovnika i Zračne luke »Čilipi« Cavtat je dobro povezan s glavnim prometnim središtima, a lokalnim brodovima i autobusima s bližom okolicom.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Bačan - Cavtat
http://www.cavtatapartments.com/
Apartmani Bačan nalaze se u blizini samog centra Cavtata i luksuznog hotela Croatia. Dobro opskrbljena trgovina i autobusno stajalište nalaze se preko puta. Autobus za Dubrovnik vozi svakih sat vremena. Ukoliko želite izbjeći dubrovačke ljetne gužve, a ipak biti dovoljno blizu da Grad posjetite kad god to poželite, Apartmani Bačan su pravi izbor za Vas.
Hoteli Croatia i Supetar - Cavtat
http://www.hoteli-croatia.hr/
Hotel Croatia se nalazi u Cavtatu, koji je najjužniji grad u Republici Hrvatskoj, a udaljen je 18 kilometara od Dubrovnika te 6 kilometara od Zračne luke Dubrovnik. Nakon slijetanja u Zračnu luku Dubrovnik, treba Vam manje od 15 minuta do Cavtata. U Cavtat se iz Hotela Croatia stiže za samo 10 minuta šetnje prekrasnim parkom uz more.
Hotel Supetar nalazi se na poluotoku Rat, u pješačkoj zoni, na cavtatskoj rivi i omiljeno je mjesto boravka za sve one koji vole ugođaj maloga hotela.