Južna dalmacija : Apartmani Dubrovnik

Dubrovnik - grad jedinstvene političke i kulturne povijesti (Dubrovačka Republika, Gradski statut iz 1272.), svjetski poznate spomenične baštine i ljepote (upisan u UNESCO-ov registar svjetske kulturne baštine) - jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne ljepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad iznimno bogate turističke ponude. Grad hotela, prelijepe okolice, zavidnoga ekološkog standarda i turističke dorečenosti privlačan je u svako godišnje doba. Dubrovnik je po sebi »posijao« crkve, samostane i hotele, a s licem prema moru uresio se nizom marina, lučica te šetnica. Zbog veličanstvena pogleda na srednjovjekovni Dubrovnik neizostavna je šetnja po njegovim zidinama.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Lucija - Dubrovnik
http://www.apartments-lucija-dubrovnik.com/
Uživajte u Dubrovniku u moderno opremljenim apartmanima, zaštićeni od gradske gužve u tišini obiteljske kuće na 2 katu i sa preko 30 godina rada u turizmu. Apartmani “Lucija“ smješteni su na poluotoku Lapad, u turističkom djelu Dubrovnika, udaljeni su od centra grada 10 min autobusom. Apartmani se nalaze svega 150 metara od mora do kojeg se prolazi jednom od najljepših šetnica grada koja je ujedno i bogata restoranima, kafićima, dječijim parkovima, prekrasnim plažama. U sklopu naših apartmana moguće je dodatno iznajmiti skutere kao i grill večere po željama gostiju. Transport naših gostiju od zračne luke do apartmana je uključen u cijenu smještaja.
Villa Doris apartment hotel Dubrovnik
http://www.ibis-du.hr/
Villa Doris u svojim kvalitetno opremljenim apartmanima 60 m od plaže nudi smještaj za miran boravak i ugodan odmor u uvali Štikovica 6 km od Dubrovnika.
Dubrovnik bed and breakfast
http://www.dubrovnikbedandbreakfast.com/
Privatan smještaj na najboljoj lokaciji u Dubrovniku.
Turistička zajednica grada Dubrovnika
http://www.dubrovnik.hr/
Dubrovački turistički vodič, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Dubrovnika