Južna dalmacija : Apartmani poluotok Pelješac

Poluotok Pelješac je uz istarski poluotok, najveći na jadranskoj obali. Od Stonske prevlake do rta Lovišta na sjeverozapadu dug je 65 km. Poluotok Pelješac smješten je na jugu Hrvatske, u neposrednoj blizini Dubrovnika, sa kojim čini administrativnu cjelinu još od vremena Dubrovačke Republike. Svojim zemljopisnim i prirodnim značajkama sličan je dalmatinskim otocima koji ga okružuju - Hvaru i Korčuli, a činjenica da je spojen s kopnom daje dodatnu slobodu kretanja i bolju povezanost s Dubrovnikom i zaleđem.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Prajo - Orebić
http://www.orebic-apartmaniprajo.com/
U središtu poluotoka Pelješca, okupan toplim suncem mediterana smješten je grad Orebić. Nadomak grada, točnije svega 300 m udaljen od centra nalazi se novoizgrađeni objekat u privatnom vlasništvu obitelji Prajo. U sklopu objekta izgrađeno je 8 moderno i komforno opremljenih apartmana.
Apartmani Tamaris - Lovište
http://www.pansion-tamaris.com/
Smješten u centru malog mjesta Lovište, na kraju poluotoka Pelješca. Ovaj mali obiteljski hotel udaljen je samo 10 metara od mora, a okružen je sa jednim od najljepših zaljeva u Dalmaciji.
Autokamp & Apartmani Lupis
http://www.peljesac-lupis.com/
Apartmani i sobe „Lupis“ nalaze se samo 300 m izvan centra maloga mjesta Lovišta gdje možete naći poštu dvije trgovine, nekoliko kafića i restorana. Apartmani su udaljeni od mora samo desetak metara a pred popodnevnim suncem možete se sakriti u sjeni velikih borova. Otkrijte neokrnjenu prirodu poluotoka Pelješca opustite se na prelijepim plažama, ohladite se u kristalno čistom moru i uživajte u odličnoj kulinarskoj ponudi.
Apartmani Pelješac - Žuljana
http://www.apartmani-peljesac.com/
"Apartmani Pelješac" nude svojim gostima odličan smještaj u kompletno opremljenim apartmanima u obiteljskoj kući. Naša kuća nalazi se 500m od pješćane plaže, stoga u našoj kući možete u potpunosti uživati u svom godišnjem odmoru.
Trpanj - Turistička zajednica
http://www.tzo-trpanj.hr/
Trpanj, poluotok Pelješac - detaljne informacije, turistički vodič, foto galerija, smještaj