Kvarner

Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Davor Muškardin apartmani Mošćenička Draga
http://www.davorapp.pondi.hr/
"Davor apartmani" nude svojim gostima odličan smještaj u kompletno opremljenim apartmanima u obiteljskoj kući. Naša kuća smještena je u rijetko naseljenom šumarku te je vrlo pogodna za mirni obiteljski odmor. Posebno je pogodna za obitelji sa malom djecom zbog obilja terena za igru a i zbog sadržaja koji su djeci na raspolaganju. Vaš dolazak očekujemo sa veseljem i nestrpljenjem te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vaš odmor protekne ugodno i da Vam ostane u najljepšem sjećanju.
Turistička zajednica Županije primorsko goranske
http://www.kvarner.hr/
Najduža tradicija turizma u Hrvatskoj, cjelogodišnja ponuda raznolikih sadržaja, te svakako, razvoj selektivnih oblika turizma, čine bogatstvo turističke ponuda koja odgovara zahtjevima današnjih turista s najrazličitijim potrebama tijekom četiri godišnja doba. Uz kvalitetan smještaj, tu je gastro ponuda i brojni sportski sadržaji, ali i obilje manifestacija koje obogaćuju boravak turista na Kvarneru. Kvarner je i jedna od vodećih kongresnih destinacija u Hrvatskoj s odličnim uvjetima za organizaciju kongresa, skupova i savjetovanja.
Turistička zajednica općine Karlobag
http://www.tz-karlobag.hr/
Karlobag sa svojom rivijerom u dužini od 42 km jadranske obale, smjestio se ispod naše dične planine Velebita. Uz čisto more, očuvanu prirodu, povijesne spomenike, mir i šetnje, pruža vam idealne mogućnosti za odmor. Uz samo mjesto Karlobag koji je i općinsko sjedište, najveća mjesta rivijere su: Ribarica, Cesarica, Lukovo Šugarje, Barić Draga i Sv. Marija Magdalena, na Velebitu Baške Oštarije.
Turistička zajednica grada Rijeke
http://www.tz-rijeka.hr/