Kvarner : Apartmani Opatija

Opatija, turističko, kupališno i klimatsko središte podno Učke, na istočnoj obali Istre u Riječkom zaljevu, 13 km jugozapadno od Rijeke. Vapnenačko primorje, na kojem leži Opatija, zaštićeno je sa sjevera i sjeverozapada Učkom. Opatija je često nazivana jadranskom Nicom, jedno je od najpoznatijih turističkih mjesta u Hrvatskoj te mjesto s najdužom turističkom tradicijom na istočnoj obali Jadrana. Opatija je proglašena prvim morskim klimatskim lječilištem na Jadranu, što je učvrstilo njezin položaj najotmjenijega turističkog boravišta. Brojni turisti i vlasnici vila sadnjom egzotičnog bilja pridonose hortikulturnoj otmjenosti.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Turistička zajednica grada Opatije
http://www.opatija-tourism.hr/
Opatija je vodeće turističko mjesto u Republici Hrvatskoj za organizaciju kongresa, seminara i savjetovanja. Festivalima, koncertima, izložbama i drugim kulturnim i sportskim događanjima Opatija tijekom cijele godine nudi sadržaje vrijedne pažnje!
Grad Opatija
http://www.opatija.hr/
Službene gradske stranice. Informacije o povijesti grada, kulturi, događanjima i smještaju