Srednja Dalmacija : Otoci : Otok Čiovo

Otok Čiovo u srednjodalmatinskom arhipelagu; 28,8 km2 (dug 15,3 km, širok do 3,5 km). Najviši vrh Rudine (218 m). Od kopna na istoku (rt Marjan) Čiovo je udaljeno oko 2 km; na sjeverozapadu je s kopnom spojeno pokretnim mostom (u Trogiru). Svojim položajem otok Čiovo zatvara Kaštelanski zaljev. Otok Čiovo je zapravo produžetak Trogira, na koji se naslanja, ali i svojevrsni lukobran za Kaštelanski zaljev. Uz pogodnosti za ugodan odmor i kupanje, Čiovo ima i zanimljive povijesne spomenike. U obližnjim gradovima, Trogiru i Splitu, nude se dodatni atraktivni turistički sadržaji.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Hotel Vila Sikaa Trogir
http://www.vila-sikaa-r.com/
Mali obiteljski hotel smješten u centralnom dijelu otoka Čiova, s pogledom na staru jezgru grada Trogira od koje je udaljen 150 metara.
Apartmani Dusper
http://www.dusper.com/
Apartmani Dusper su smješteni u općini Okrug Gornji, na južnoj strani otoka Čiovo utopljenog u kristalnu vodu Jadrana i mediteransku klimu. Okruženi su predivnim plažama, a do najbliže je svega 150m, Udaljenost od drevnog grada Trogira je 4,5 km, od aerodroma 6,0 km, a od Splita 25 km. Objekat posjeduje 5 ugodnih klimatiziranih apartmana sa velikim terasama i mini kuhinjama.
Apartmani Villa Luna - Čiovo
http://www.villaluna-trogir.com/
Vila Luna se nalazi na otoku Čiovu, mjestu Okrug Gornji - Planikovica V/1, samo 2 minute hoda od mora, 3 km od Trogira i 8 km od zračne luke Split. Našim gostima nudimo komforan smještaj od 20 do 27 osoba. Apartmani su sa: terasom, SAT-TV,klimom,internetom i sefom. Gosti apartmana imaju osigurani parking u dvorištu i mogućnost korištenja roštilja.
Apartmani Vuković - Čiovo
http://www.apartmani-vukovic.com/
Iznajmljivanje apartmana u malo turističkom mjestu Okrug Donji na otoku Čiovu. Apartmani su udaljeni od plaže 200 metara a od najbližeg restorana 50. Parking je osiguran kao i roštilj.