Srednja Dalmacija : Otoci : Otok Hvar

Otok Hvar u srednjodalmatinskom arhipelagu; 299,6 km2 (dug 67,5 km, najveća širina 10,5 km). Pred zapadnim dijelom južne obale Hvara su Pakleni otoci, a pred srednjim otok Šćedro. Po sredini Hvara pruža se bilo s najvišim vrhom Sveti Nikola (628 m); sjeverno od njega je plodno Velo polje. Sjeverna obala otoka, s velikim Starigradskim zaljevom i nizom uvala, mnogo je razvedenija od južne. Turizam je osobito razvijen u gradu Hvaru i u Jelsi; moderne marine izgrađene su u Vrboskoj i na Paklenim otocima.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Faros - Hvar
http://www.apartman-faros.hr/
Studio apartmani Stari Grad otok Hvar. Smješteni su u mirnom dijelu grada, 10 minuta šetnjom do centra grada kao i obližnje plaže, imaju vlastiti ulaz, terasu i parking.
Apartmani Ena - Hvar
http://www.apartmentshvar-vrboska.com/
Apartmani Ena su luksuzno opremljen smještaj sa pet smještajnih jedinica. Smještaj se nalazi u tihom okruženju sa mogućim pristupom automobila.Apartman je smješten 150 metara od centra, 150 metara od mora, 300 metara od najbliže plaže, 150 metara od najbliže trgovine, 150 metara od najbližeg restorana, 300 metara od poštanskog ureda. Gosti imaju pravo na korištenje roštilja. Kuća ima dvorišta i mogućnosti za dječje razonode.
Turistička zajednica grada Jelse
http://www.tzjelsa.hr
Turističke i opće informacije o Jelsi. Hoteli, kampovi, privatni smještaj, izleti, turistička ponuda, ugostiteljska ponuda, povijesni pregled.
Turistička zajednica općine Sućuraj
http://www.tz.sucuraj.com/
On-line vodič mjesta Sućuraj na krajnjem istoku otoka Hvara. Brojne fotografije, povijest, sadašnjost, promet i smještaj.