Kvarner : Otoci : Apartmani Otok Krk

Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Cindrić - Šilo
http://www.apartmani-cindric.com/
Tražite li apartmanski smještaj a nalazite se na Krku zapravo mjestu Šilu, nema razloga ne provjeriti što na svojim stranicama nudi obitelj Cindrić koja je nekoliko trenutaka od vas. Kako bi vam boravak bio što udobniji, na raspolaganju su vam 4 komforna apartmana, potpuno opremljena. Apartmani su udaljeni svega 300m ili 10 minuta hoda od plaže. U blizini se nalazi sve što vam je potrebno za bezbrižan i ugodan odmor: trgovina, pekarna, voćarna, ambulanta, pošta, banka, bankomat...
Apartmani Šilo - Krk
http://www.silo-apartmani.com/
Naši apartmani nalaze se u obiteljskom dvojnom objektu i nedaleko su od samog centra Šila (oko 5 minuta hoda). Apartmani su potpuno novi, moderno uređeni, kategorizirani sa četiri zvjezdice te svega stotinjak metara udaljeni od mora i pješčane plaže koja je idealna za djecu.
Plavi Apartmani
http://www.cizici.com/
Plavi Apartmani nude 3 prekrasna apartmana pored mora u malom mjestu Čižići na otoku Krku. Apartmani su novouređeni u novo uređenom objektu. Svi apartmani imaju opremljene kuhinje, satelitsku televiziju i klima uređaj.
Veliki vrt oko kuće je na raspolaganju gostima. Parking je osiguran i na sigurnom mjestu. Jedan dodatni ležaj je moguć u svakom od apartmana.
Apartmani Villa Haya
http://www.villahaya.com/
Sve naše smještajne jedinice su klimatizirane te je svaka obogaćena pripadajućom, opremljenom terasom, s kojih se pruža predivan pogled na kvarnerske otoke Cres, Plavnik i Rab. Užitak kupanja i sunčanja u ljepotama nedirnute prirode i savršeno čistog mora možete si priuštiti i u uvali Poteljan, koja se nalazi na 1,5 km udaljenosti od našeg objekta. U dvorištu apartmana možete koristiti naš bazen dok je djeci na raspolaganju dječji bazen te dječje igralište. Uz bazen, u dvorištu se nalazi i kamena kućica s grilom.