Sjeverna Dalmacija : Otoci : Apartmani Otok Murter

Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Luna - Tisno
http://www.tisno-apartmani.com/
Apartmani LUNA nalaze se neposredno uz morsku obalu, na jednoj od najljepših lokacija u mjestu Tisno na otoku Murteru. Da bi ste popili omiljenu kavu, kupili osnovne namirnice ili podigli novac trebate se samo spustiti u prizemlje objekta gdje se nalaze caffe - slastičarna, trgovina, mjenjačnica i bankomat. Svi ostali važniji sadržaji kao što su: ambulanta, ljekarna, banka, pošta, ljetno kino, mesnica, pekara… nalaze se u krugu 50m od Apartmana LUNA.
Apartmani "Kutenat"
http://www.kutenat.hr/
Apartmani "Kutenat" - obitelji Kulušić pružaju Vam ugodan smještaj na otoku Murteru i mogućnost da uživate u njegovim pješčanim plažama i čistom moru, mirisu borova i maslina. Apartmani su novouređeni, opremljeni sa klima uređajem i STV-om, na raspolaganju Vam je parkiralište, velike terase, roštilj sa vrtnom terasom. Kategorizirani su sa tri zvjezdice, locirani u mirnom predjelu mjesta udaljeni svega 100m od plaže Slanica, supermarketa, banke, ljekarne, ronilačkog centra.
Turistička zajednica općine Murter
http://www.tzo-murter.hr/
Web stranica turističke zajednice općine Murter.