Kvarner : Otoci : Apartmani Otok Rab

Otok Rab u sjevernom dijelu Jadrana, smješten između Krka i Paga; 93,6 km2 (dug 22 km). Sastoji se uglavnom od vapnenaca, koji tvore dva niza uzvisina; na sjeveroistoku je Kamenjak (najviši vrh, 408 m), a na jugozapadu Kalifront (97 m). Na sjeveroistoku je između zaljeva Lopara i Crnike, Loparski poluotok. Osim Lopara, veći su zaljevi Supetarska draga, Kamporska draga, zaljev Sveta Fumija (Eufemija). Otok Rab sastavni je dio arhipelaga u Kvarnerskom zaljevu Jadranskog mora. Pored istoimenog antiknog gradića, u različitim kutcima otoka smjestilo se preostalih sedam idiličnih mjesta: Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Snježana - Lopar
http://www.apartmani-snjezana-lopar.hr/ (LINK)
Apartmani se nalaze u rezidencijalnom dijelu na mirnoj lokaciji na otoku Rabu u mjestu Lopar. U kući se nalaze 2 dvosobna apartmana na 1.katu, svaki sa vlastitim ulazom. Laganom šetnjom od 7 minuta stići ćete do najljepše plaže (Rajska plaža) a do centra mjesta samo 2 minute laganog hoda.
Turistička zajednica grada Raba
http://www.tzg-rab.hr/
Grad se Rab nalazi na malom poluotoku, omeđen gradskim zidinama, s četiri impozantna zvonika doima se kao brod-jedrenjak s četiri jarbola koji neumorno plovi, nekad lagano, a nekad i kroz oluje, ali uvijek naprijed.
Apartmani Paparić - Lopar
http://www.paparic.net/
Apartmani Paparić smješteni su u Loparu (San Marinu), na otoku Rabu 150m od poznate Rajske plaže. U ponudi su 4 apartmana za 2 do 7 osoba.
Apartmani Ostrogovic - Lopar
http://www.apartmani-lopar.net/
Apartmani Ostrogovic nalaze se u Loparu na otoku Rabu, samo 150 metara udaljeni od nadaleko poznate pješčane Rajske plaze. Svi apartmani imaju SAT/TV i privatno parkiralište.
Apartmani Šanić - Lopar
http://www.lopar-sanmarino.com/
Apartmani Šanić smješteni u San Marinu (100 m od Rajske plaže), nude smještaj u 6 apartmana za 2 do 6 osoba - apartmani su standardno opremljeni, svi su klimatizirani, s terasama, zasebnim ulazima i osiguranim parkiralištem u dvorištu kuće. Ukoliko želite svoj odmor provesti u Loparu (San Marinu) i uživati u netaknutoj prirodi, daleko od gradske gužve, apartmani Šanić pravo su mjesto za vas.
Apartmani Viskić
http://www.supetarska-draga.com/
Apartmani i sobe u prekrasnoj uvali Supetarska Draga na otoku Rabu. Smještaj za 2, 3 ili 5 osoba. 50 metara od mora, 100 metara od prve plaže, terasa, parking, grill, 40 godina tradicije...
Apartmani Dania
http://www.dania.hr/
Bilo da tražite ugodne apartmane za odmor s djecom ili prijateljima u sezoni, preferirate tih, miran i opuštajuć odmor uz blagu klimu, toplo more i mirise rascvjetalog mediteranskog raslinja u predsezoni, ili se ubrajate u one koji se radije odmaraju u jesen, uz kulturna događanja, berbu grožđa i obilje drugih plodova, došli ste na pravo mjesto!
Ovdje vas čekaju četiri udobna apartmana površine između 50 i 85 m2, kategorizirana s tri zvjezdice. Na raspolaganju su vam tri sjenovite terase, roštilj, ležaljke u vrtu s dovoljno sjene, čak 22 loparske uvalice s pješčanim ili kamenim plažama, brojne stazice za šetnju i vožnju biciklom i ostale prirodne i kulturne ljepote Lopara i otoka Raba koje vrijedi istražiti! 300 m od plaže i centra mjesta.