Srednja Dalmacija : Otoci : Apartmani Otok Vis

Otok Vis kvalitetan smještaj - hoteli, apartmani, ekološki čist prostor s kristalnim morem i pučinskom panoramom, specijaliteti - plodovi mora iz najčišćega dijela Jadrana, mogućnost sporta i rekracije, tenis, košarka, te uživanje u otočnoj opuštenosti - sve to nudi Vis poslije duge prisilne izolacije (od 1989. otvoren za strane goste). Ljeti se organiziraju zabavne priredbe i glazbene večeri.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Komiža | Villa Kamenica
http://www.villa-kamenica.hr/
Villa Kamenica je prva obiteljska kuća koja se počela baviti turističkom djelatnošću u Komiži prije četrdeset godina. Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da se odnosimo prema svojim gostima kao prema dragim prijateljima, poštujući njihovu privatnost ali na način da istovremeno osjećaju toplinu i pažnju kao kod kuće. Posebnost Ville Kamenice jest upravo u autentičnoj atmosferi koja se osjeća čim prođete kroz vrata i nađete se u zelenilu romantičnog vrta okruženi raznovrsnom mediteranskom florom. Pri ulasku dočekat će vas domaćini Željka i Tomislav koji će vam rado pokazati sve što želite i potruditi se svojim znanjem, informacijama i ljubaznošću učiniti Vaš odmor kvalitetnijim i ugodnijim.
Island Vis - House Vojkovic
http://www.vojkovic.com/
Apartman se nalazi na otoku Visu u uvali Brgujac, koja je udaljena 10 km od Grada Visa. More je udaljeno 50 m, a osiguran je parking.
Turistička zajednica - grad Vis
http://www.tz-vis.hr
Otok Vis, godinama skrivana ljepota ekološki čistog mora, zaštićenog podmorja, bogatog potopljenim brodovima i čudesnim slikama morske flore i faune.