Sjeverna Dalmacija : Apartmani Bibinje

Bibinje je smješteno u sjevernoj Dalmaciji, 6 km jugoistočno od Zadra. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, voćarstvo (masline, bademi, višnje, smokve) i ribarstvo. U luci je lukobran koji završava s gatom, a nasuprot njemu na obali je pristan za čamce. Luka je izložena sjevernim, zapadnim i jugozapadnim vjetrovima; bura je umjerena. Prvi put se spominje u XIII. st. pod imenom Bibanum. Župna crkva sv. Roka sagrađena je 1673. na mjestu starije, produžena 1854.; klasicistička fasada. Na mjestu Banska punta nađeni su ostaci antičke arhitekture, na rtu Pulja ostaci crkve sv. Ivana iz 1376.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Turistička zajednica Bibinje
http://www.tzo-bibinje.hr/
Od povijesnoga grada Zadra prema jugoistoku, između jadranske turističke ceste i mora smjestilo se mjesto Bibinje, s oko četiri kilometara obale sa šetalištima i plažama.