Sjeverna Dalmacija : Apartmani Biograd na moru

Biograd na Moru je središte rivijere koju čine na obali mjesta Petar na Moru, Turanj, Sv. Filip i Jakov, Biograd na Moru, Pakoštane i Drage, na otoku Pašmanu mjesta Tkon, Kraj, Pašman, Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj i Ždrelac, te na otoku Vrgada istoimeno mjesto. Zahvaljujući položaju u najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, tu se pružaju mogućnosti nautičkog turizma kao u malo kojem dijelu Sredozemlja. U bližoj okolici su tri nacionalna parka: Paklenica, Kornati i Krka, te park prirode Telašćica. Biograd na moru je smješten 28 km južno od Zadra. Leži na poluotočiću i kopnu na čijoj se sjevernoj strani nalazi uvala Bošana, a na južnoj Soline.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Hotel Žućo
http://www.hotel-zuco.hr/
Hotel Žućo smješten 300 metara od centra Biograda, pružit će vam ugodan smještaj i zadovoljit će sve vaše prohtjeve vezane uz ljetni i zimski turizam. Za uživanje u toplom mediteranskom suncu i čistom moru možete koristiti plaže koje se nalaze nedaleko od hotela. .
TZ Biograd na moru
http://www.tzg-biograd.hr/
Leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.