Sjeverna Dalmacija

Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Jure - Privlaka
http://www.privlaka-apartments.com/
Apartmani Jure u mjestu Privlaka su Vaše mjesto za odmor od stresnog i ubrzanog načina života. Samo 250 m šetnje kroz borovu šumu do predivne plaže, daleko od buke prometa, uz šum valova možete se potpuno opustiti.
Kamp Oaza-Mira - Drage
http://www.oaza-mira.hr/
AutoKamp "Oaza mira" nalazi se u mjestu Drage, u središtu hrvatske obale na prekrasnoj lokaciji između brda, s vlastitom uvalom, u prirodnom ambijentu pretvara Vaš odmor u užitak. Kamp "Oaza mira" je novi, potpuno uređen i opremljen kamp. Nalazi se u mjestu Drage, 10-ak km udaljenom od Biograda. Kamp je izdvojen iz mjesta, tako da gosti kampa nisu izloženi gužvi i buci. Smješten je na padinama brijegova koji okružuju uvalu Torina čiji završetak je prekrasna plaža.
Turistička zajednica općine Pirovac
http://www.tz-pirovac.hr/
Pirovac - malo, živopisno mjesto na najzapadnijem dijelu Šibensko-kninske županije. Smještaj nude hoteli, privatni apartmani, sobe, kampovi, pansioni.
Turistička zajednica općine Posedarje (Posedarje, Vinjerac)
http://www.tzo-posedarje.hr/
Dobro došli na web stranice Turističke zajednice općine Posedarje. Na ovim stranicama možete pronaći informacije o našoj općini, o mjestima Posedarje i Vinjerac. Također možete vidjeti našu turističku ponudu.
Turistička zajednica Brodarica-Krapanj
http://www.tz-brodarica.hr
Ovo su službene stranice Turističke zajednice Brodarica - Krapanj, koje Vam nude najbitnije informacije vezane uz Brodaricu i otok Krapanj. Nadamo se da ćemo Vas zainteresirati za našu rivijeru od 600 kreveta u apartmanima i sobama isključivo privatnog smještaja. Sve osnovne informacije od dolaska do mogućeg smještaja i do prvih zaljubljenih pogleda, u čistoću mora, ljepotu plaža, uskih ulica, suncu i gostoljubivosti mještana...
Turistička zajednica Privlaka
http://www.privlaka-tz.hr/
Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa sve tri strane obgrljena kristalnim pijeskom i bogomdanim plažama, najvažnija je spona između najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina na sjeveroistoku, te otoka Vira na zapadu.