Sjeverna Dalmacija : Apartmani Nin

Nin je smješten na obali južnog dijela Ninskog zaljeva na poluotoku Ždrijac, 17 km sjeverno od Zadra. Razvio se na niskom naplavnom poluotoku koji je prokopavanjem kanala u XIV. st. pretvoren u otočić; s kopnom je spojem mostićima. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, voćarstvo, ribarstvo i turizam. Oko Nina ima više dugih pješčanih laguna, odvojenih od prometa, industrijskih zona i buke, s posebnim mikroklimatskim odlikama. Plitko more uvučeno u kopno je 2-3 °C toplije od otvorenoga, a veći je salinitet i aerosol. More je čisto jer zbog plitkoće gotovo i nema pomorskog prometa. Tu je najveće poznato jadransko nalazište ljekovitoga morskog mulja peloida.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Nin
http://www.apartments-nin.com/
Apartmani Nin 800m od plaže, komforni kapaciteti, kvalitetna opremljenost. Tišina i mir koji pružaju naši apartmani, vrhunski smještaj , usluge doručka i roštilja.
Apartmani Marko, Nin, Croatia
http://www.apartments-marko.com/
Apartmani u Ninu, 45m od mora/plaže, 35m2, za 4 osobe, velika terasa (~14m2), osigurano zatvoreno parkiralište, vanjski tuš, roštilj, pješćana plaža pogodna za djecu, 800m od TN Zaton, pogodno za dvije obitelji.
Turistička zajednica grada Nina
http://www.nin.hr/
Turistička zajednica grada Nina