Sjeverna Dalmacija : Apartmani Šibenik

Šibenik je smješten gotovo na središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših kraških rijeka Hrvatske. Danas je Šibenik administrativno - politički, gospodarski i društveno - kulturni centar Šibensko - kninske županije, kojoj se područje prostire uz obalu izmedju zadarskog i splitskog primorja u dužini oko 100 km, a u unutrašnjosti joj zaleđe dopire do bila Dinare, udaljenog 45 km. Šibenčani su se s mnogo muke trebali umetnuti među one gradove koji su se nanizali duž jadranske obale.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Hoteli Solaris - Šibenik
http://www.solaris.hr/
Solaris Hotels Resort je renomirana hotelska kuća s 40-godišnjom tradicijom. Nalazi se u blizini Šibenika u sjevernoj Dalmaciji, najljepšoj morskoj regiji Republike Hrvatske s tisuću otoka, netaknutom prirodom, čistim morem i bogatom poviješću.
Apartmani Zablaće
http://www.apartmani-zablace.com/
Zablaće je smješteno uz obalu, 8km južno od Šibenika, Vila "Moj san" Zablaće, Apartmani smješteni na 5 metara od plaže. Svi balkoni sa pogledom na more.
Turistička zajednica grada Šibenika
http://www.sibenik-tourism.hr/
Šibenik je smješten gotovo na središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših kraških rijeka Hrvatske.
Apartmani Ivana - Šibenik
http://www.apartmani-sibenik.com/
Apartmani Ivana nalaze se u Zablaću, 9 km od Šibenika. Kuća se sastoji od 3 apartmana, svaki po 36 m2, opremljena klima uređajima i TV prijamnikom. Za goste apartmana osigurani su parking, grill u vrtu kuće i ljetni tuš. Apartmani Ivana udaljeni su od trgovine i restorana 300 m, a od pošte 650 m. Svaki od apartmana ima zaseban ulaz i zasebnu terasu. Svi apartmani imaju pogled na more i plažu, od koje su udaljeni 50 metara.