tribunj

Sjeverna Dalmacija : Apartmani Tribunj

Tribunj (15 km zapadno od Šibenika) spominje se 1463. godine pod imenom Tribahunj. Stari dio naselja sa zbijenim kamenim kućama u vijugavim "kalama" sagrađen je na otoku koji je kasnije kamenim mostom povezan s kopnom. Bio je okružen obrambenim zidinama čiji se ostaci i danas mogu vidjeti. Mjesto je stoljećima sačuvalo svoje graditeljsko nasljeđe. Tipičan dalmatinski ambijent, zbijenih kamenih kuća i uskih kala, osim turistima zanimljiv je i umjetnicima koji ovdje pronalaze mir i nadahnuće.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Telefon, satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Villa Lilliana - Tribunj
http://www.villa-lilliana.com/
Dva suvremena, potpuno nova apartmana, s pogledom na Šibenski akvatorij. Udaljena 200m od plaže, u novom dijelu Tribunja, vila Lilliana je najbolji izbor za vaš odmor u Dalmaciji. Izaberite između dva apartmana, apartman Kornati ili apartman Murter, za 2 do 4 osobe. Doživite mir i tišinu kao da ste na otoku, dok vas s druge strane čeka mnoštvo sadržaja, na samo nekoliko minuta od vile Lilliana. Centar Tribunja je udaljen 500m, a grad Vodice je na 3min vožnje, koji nude gastronomsku ponudu i zabavu za sve. Naša vila se nalazi u pitoresknom dalmatinskom mjestu Tribunju, koje je smješteno u srcu Šibensko-kninske županije, što otvara brojne mogućnosti za uživanje, u blizini vašeg smještaja. Možda će te poželjeti posjetiti i Nacionalni Park Kornati, Nacionalni Park Krka, stari grad Šibenik, svi unutar 30km od naše vile, koji će vas oduševiti prirodnim ljepotama i kulturnom baštinom.
Apartmani Lory - Tribunj
http://www.apartmani-lory.com/
Apartmani se smješteni u Tribunju, malom mjestu kraj Vodica. Apartmani Lory su na tihom i mirnom mjestu Tribunja tako da su idealni za sve koji žele malo mira dok spavaju u bučnim ljetnim noćima. Kuća se sastoji od 3 apartmana za iznajmljivanje, jednog velikog na 1. katu i dva manja na 2. katu.
Dodajte link
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/dodaj-link.html