Sjeverna Dalmacija : Apartmani Zadar

Zadar i zadarska turistička regija smješteni su u samom središtu hrvatskog Jadrana, u najrazvedenijem dijelu jadranskog arhipelaga. Uokolo su, na većoj ili manjoj udaljenosti, smješteni nacionalni parkovi Plitvice, Paklenica, Krka i Kornati, parkovi prirode Velebit i Telašćica, te niz od više od 300 otoka i otočića. Prirodne ljepote, brojni zaljevi i plaže, kulturno-povijesni spomenici, raznovrsna ugostiteljska ponuda s probranim domaćim specijalitetima, sve to čini Zadar i njegovu okolicu jednim od najatraktivnijih turističkih područja u Hrvatskoj.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Takač - Zaton
http://www.apartmanitakac.hr/
Apartmani Takač se nalaze u mirnoj pješčanoj uvali Škrapavac između Privlake i TN Zatona(1km). Od grada Zadra smo udaljeni 16km. Naša kuća je smještena 60m od plaže. Svaki naš apartman kompletno je opremljen ima zaseban ulaz, terasu, svoj parking, a u prizemlju se nalazi roštilj.
Turistička zajednica Zadarske županije, turistički ured
http://www.zadar.hr/
turističke informacije o gradu Zadru
Turistička zajednica mjesta Zaton
http://www.zaton-zd.hr/
Zaton je poznato ljetovalište i destinacija brojnih turista, smješteno između dvaju povijesnih gradova, Nina i Zadra. Turističke informacije o mjestu Zaton, privatnom smještaju u apartmanima i sobama.