Đakovo
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Luksuzni apartman Đakovo i sobe Certissa
http://www.apartman-djakovo.com/
Smještaj Konjarik lociran je u samom centru grada Đakova u neposrednoj blizini svih kulturnih znamenitosti. Apartman raspolaže sa tri spavaće sobe, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta, a dnevni boravak je opremljen na način da Vam omogući nezaboravne trenutke druženja sa vašom obitelji i prijateljima. Za trenutke opuštanja nakon razgledavanja grada na raspolaganju Vam je hidromasažna kada i masažna fotelja, a za osobe kojima je vježba način opuštanja nudimo našu privatnu sportsku dvoranu (100 m2) smještenu u prizemlju smještajnog objekta. U sklopu sportske dvorane na raspolaganju imate stol za biljar i stolni tenis. Za veće grupe osiguravamo smještaj u neposrednoj blizini našeg apartmana. Na raspolaganju su i 3 jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupaonicom, Tv-om, računalom i Wifi-jem.
Hotel Đakovo
http://www.hotel-djakovo.hr/
Dobro došli u srce Slavonije, dobro došli u Đakovo. U tom srcu ravnice, prirodnog bogatstva, narodnih običaja, smjestilo se još jedno zlatno zrno, Hotel Đakovo. Ovaj novootvoreni hotel sa tri zvjezdice nudi ugodan smještaj u 23 dvokrevetne sobe te dva apartmana.
Hotel Blaža - Đakovo
http://www.hotel-blaza.hr/
Sa 18 soba i 2 apartmana te dugom tradicijom, iznimnu pažnju poklanjamo udobnosti i željama naših gostiju. Želimo da Vaš boravak u Đakovu bude nezaboravan i da nesmetano uživate u ljepoti i turističkoj ponudi našeg grada i regije.
Dodajte link
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/dodaj-link.html