Osijek
Digitalni tisak
http://www.degraf.hr/
Izrađujemo prospekte, brošure, časopise, plakate, letke, memorandume, dotisak na kuverte,... kompletna dokumentacija za poduzeća. Vizitke već od 70,00 kn - Dostava cijela Hrvatska.
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe.
Turistička zajednica grada Osijeka
http://www.tzosijek.hr/
Osijek je smješten u ravnici na desnoj obali rijeke Drave. Najveći je grad u Slavoniji, četvrti po veličini grad u Hrvatskoj te sjedište Osječko-baranjske županije. Grad je industrijsko, upravno, sudsko i kulturno središte.
Hotel Osijek
http://www.hotelosijek.hr/
Hotel Osijek! Trenutno najbolji, najudobniji i najluksuzniji hotel u cijeloj regiji smješten je u srcu pješačke zone Osijeka, na najdužoj i naljepšoj riječnoj šetnici u cijeloj Hrvatskoj.
Hotel Central - Osijek
http://www.hotel-central-os.hr/
Hotel Central** raspolaže sa 32 sobe, od toga 14 dvokrevetnih soba , 16 jednokrevetnih soba i 2 obiteljske sobe (junior suite) . Sobe hotela ističu se svojom toplinom i udobnošću.
Hotel Waldinger - Osijek
http://www.waldinger.hr/
Naša polivalentna dvorana kapaciteta do 100 osoba okruniti će Vaše kako svečane tako i poslovne intimne trenutke. Zadovoljstvo nam je i pozvati Vas u naš „Restaurant Club Waldinger", koji objedinjuje duh prošlosti skriven u spoju modernoga i secesije. Posebno ističemo novi Nacionalni Restoran specifičnog jelovnika iz Slavonske kulturne baštine uz tamburašku glazbu tijekom večernjih sati.
Hotel "Millennium" - Osijek
http://www.hotel-millennium.hr/
Hotel "Millennium" Osijek je moderan hotel smješten blizu centra grada i u blizini stare gradske jezgre Tvrđe. Osim besprijekorne usluge i odlično opremljenog prostora nudi kvalitetan i ugodan smještaj za modernog poslovnog ili turističkog putnika.