Srednja Dalmacija : Apartmani Brela

Brela su već nekoliko desetljeća poznata kao jedno od najprivlačnijih turističkih mjesta u Dalmaciji. Ističu se izuzetno lijepom i gustom borovom šumom smještenom neposredno uz prekrasne šljunčane plaže, romantičnom i lijepo uređenom obalnom šetnicom, nadaleko poznatim restauracijama s morskim jelima. Smještajna ponuda Brela vrhunske je kvalitete, pa ne čudi što su hoteli u Brelima često birani za najbolje u Hrvatskoj. Osim uživanja u kupanju, Brela nude i raznovrsne mogućnosti za sport i rekreaciju.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Marija
http://www.apartments-marija-brela.com/
Apartmani Marija su smješteni U Brelima, mjestu poznatom po svojim prelijepim plažama. Nalazimo se u mirnoj ulici udaljeni samo 200m od mora i centra mjesta. U ponudi imamo 7 klimatiziranih apartmana sa SAT-tv, pogledom na more i parkirnim mjestom.
Turistička zajednica Brela
http://www.brela.hr/
Službene stranice mjesta Brela. Dosta informacija o hotelskom smještaju, servisne informacije, događanja.
Apartmani Pervan - Brela
http://www.brela-pervan.info/
Pozivamo Vas da svoj godišnji odmor provedete u Brelima na Makarskoj rivijeri u našoj obiteljskoj kući smještenoj u borovoj šumi svega nekoliko metara od mora i lijepe pješčane plaže. Nudimo Vam apartmane za dvije ili više osoba.