Srednja Dalmacija

Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Vesna - Rogoznica
http://www.apartmani-vesna-rogoznica.hr/
Kuća je smještena u samom centru Rogoznice, 30m od mora. U prizemlju se nalaze 2 apartmana.Kuća je udaljena 50m od prve šljunčane plaže. Prostrano dvorište je idealno za dječju igru i odmor, zato se sa povjerenjem preporuča obiteljima sa djecom. Parking u dvorištu za 4 automobila ograđenim i natkrivenim zelenilom. Dvorište 400m2 sa vrtom i zelenilom, gril, vanjski stolovi, stolice i ležaljke. Wi-Fi internet, TV + satelitski programi, klima. Smještaj za: 4 odrasle osobe i 4 djece.
Apartmani Višić - Podstrana
http://www.apartmani-visic.hr/
Apartments Podstrana se nalaze u malom mjestu Podstrana pored Splita, udaljenost od mora je svega 100 metara. Apartmani podstrana su idealan izbor za vas dođite i uvjerite se sami. Apartments Croatia
Apartmani Ane - Podgora
http://www.apartmani-ane.com/
Apartmani Ane se nalaze u mirnom dijelu Podgore, udaljenom 100 m od mora. Sadrže 5 apartmana za 2 do 8 osoba. Svi apartmani imaju pogled na more.
Apartmani Katica - Pisak
http://www.apartmani-katica.com/
Apartmani Katica smješteni u mjestu PISAK, 15 km južno od grada Omiša i 18 km sjevero-zapadno od grada Makarske. Apartmani Katica potpuno su opremljeni, te su obogaćeni velikim balkonima, s kojih se pruža predivan pogled na obližnje uvale, more i otok Brač. U apartmanima Vam je na raspolaganju klima uređaj, satelitska TV, opremljena kuhinja i kupaonica te sve ostalo što je potrebno za ugodan smještaj. U dvorištu apartmana je na raspolaganju kamin-roštilj. Za svakog gosta osiguran je osvijetljen parkirni prostor za osobno vozilo.
Apartmani Šimić - Pisak
http://www.apartmani-simic.com/
Apartmani su samo 60 m od mora, s prekrasnim pogledom na more, od centra mjesta i glavne plaže udaljeni su oko 300 m. Imaju klima uređaje, internet, garaža za Vaš automobil...Posjetite našu stranicu i uživajte!
Turistička zajednica Živogošće
http://www.zivogosce.hr/
Živogošće - prirodne ljepote maslinika i borove šume nadvijenih nad šljunkovite plaze, ukupno 6 km međusobno povezanih plaža, čisto i nezagađeno more, a sve to smješteno u podnožju visoke planine, daje turistima poseban ugodaj i užitak boravka.
Turistička zajednica Gradac
http://www.gradac.hr/
Južni dio Makarske rivijere koji se proteže od Drvenika do Gradca je smješten u podnožju strmih padina Biokova na prekrasnim šljunkovitim plažama.