Srednja Dalmacija : Apartmani Makarska

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, udobni hoteli, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle. Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom. Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartmani Anita - Makarska
http://www.makarska-apartments.org/
Novi apartmani u centru Makarske samo 50 m udaljeni od Rive i 100 m od glavne gradske plaže. U ponudi su apartmani 2+2 i 3+2. Oba apartmana imaju wireless internet, klima uređaj, satelitsku televiziju itd. Apartmani su moderno uređeni, te na idealnoj lokaciji za bezbrižan odmor u Makarskoj.
Vila Ventus - Makarska
http://www.makarska24.net/
Ukoliko ste odlučili svoj odmor provesti na Makarskoj rivijeri pozivamo Vas u Vilu Ventus koja je svega pet minuta hoda udaljena od glavne plaže. Vila Ventus nudi apartmane Maestral (A4+1), Garbin (A4+2) & Levant (Studio) te sobe Tramuntana & Bonaca.
Apartmani Milunović - Makarska
http://makarska-apartment.net/
Smještaj visoke kvalitete za Vaš ugodan odmor u Makarskoj! Uživajte u netaknutoj prirodi i gostoljubivosti obitelji Milunović. Apartmani su udaljeni oko 400 metara od centra grada, te oko 300 metara od glavne gradske plaže. S balkona se pruža pogled na more, grad, gradsku luku, te otoke Brač i Hvar. Nudimo vam jedinstven ugođaj u prekrasnom ambijentu našeg vrta, roštilj, korištenje tradicionalne dalmatinske konobe te privatne ekskurzije s našim brodom duž obale Makarske Rivijere ili izlet do obližnjih otoka.
Turistička zajednica - Grad Makarska
http://www.makarska-info.hr/
Makarska - slikoviti gradić zadivljujuće ljepote koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, kulture, sporta i zabave. Dobitnik raznih priznanja za uspjehe u turizmu.