Srednja Dalmacija: Apartmani Omiš

Omiš je smješten na ušću rijeke Cetine u Poljičkom primorju, 26 km jugoistočno od Splita. Prostrane pješčane plaže protežu se od Dugog Rata na zapadu do Ravnica na istoku. Pred niskom pješčanom obalom zapadno od Omiša pruža se oko 700 m široka plićina stvorena nanosima rijeke Cetine. Raznovrsne su mogućnosti za sport i rekreaciju; nogometno igralište, tereni za košarku, teniski tereni, boćališta, dok se na plaži može igrati odbojka na pijesku. Uređeno je 30 staza za slobodno penjanje po liticama kanjona Cetine; iznajmljuju se potrebni rekviziti za sport i rekreaciju na vodi, a organizira se i plivački maraton za rekreativce.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Telefon, satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe.
Apartmani Tiho - Omiš
http://www.apartmanitiho.com/
Apartmani Tiho se nalaze u naselju Marušići, rivijeri Omiš. Marušići su lijepo i mirno mjesto smješteno 12 kilometara južno od grada Omiša, udaljeno 40 km od Splita i 22 km od Makarske.
Apartmani Vučak - Stanići
http://www.familyholidayapartments.com/
Apartmani "Vučak" nalaze se u mjestu Stanići, na omiškoj rivijeri, 5 km južno od Omiša u smjeru Makarske i 30 km od Splita.
Apartmani Ruskamen
http://www.zrivan.hr/
Apartmani Villa Zrivan se nalazi u malom turističkom mjestu Ruskamen, naselja Lokva Rogoznica, 6 km jugoistočno od Omiša. Raspolažemo s 7 komforna apartmana kapaciteta (2+2) i (2+3) ležaja. Apartmani su novi, komforni, sunčani, opremljeni: klima, TV- sat, sef, CD-box, mikrovalna, Internet, faks. Udaljeni 150 m od mora, s velikim terasama, prekrasnim pogledom na more.
Apartments Rica Duće - Omiš
http://www.srica.com/
Privatni smještaj Duće. Rivijera Omiš. Prekrasna pješčana plaža samo 40 m od smještaja
Apartman 'Tabak' - Omiš Duće
http://www.duceapartman.com/
Duće kod Omiša, poznato po dugim pješčanim plažama i čistom moru, smješteno između Makarske i Splita u samome srcu Dalmacije. Apartmani su udaljeni 20m od pješčane plaže i mora. Do centra mjesta je 900m.
Apartmany Mira - Omiš
http://www.apartments-mira.com/
Apartments Villa Mira is situated in a small tourist village Ruskamen 5km from Omis. House is situated in quiet bay 30m from a beautiful pebble beach. The house is new build and it has 8 comfortable apartments with big terraces that have sea view. Welcome to Holliday villa Mira Omis - Croatia
Turistička zajednica grada Omiša
http://www.tz-omis.hr/
Omiš je gradić u srcu Dalmacije i nalazi se na ušću rijeke Cetine. Omiš se nalazi 21 kilometar jugoistočno od najvećeg dalmatinskog grada Splita s kojim je jako dobro prometno povezan (autobusna linija svakih 20 minuta). Na stranicama možete pronaći gotovo sve informacije vezane uz grad od turističkih preko kulturnih, pa sve do sportskih.