Srednja Dalmacija : Apartmani Split

Split je ne samo glavno urbano, kulturno i prometno središte Dalmacije iz kojega vode putovi kopnom i morem u brojna ljetovališta Dalmacije nego je i sam česti cilj turista i izletnika. Grad s 1700 godina postojanja uz mnoštvo arheoloških, povijesnih i kulturnih spomenika, među kojima posebno mjesto svakako zauzima čuvena Dioklecijanova palača, dio svjetske baštine UNESCO-a, posjeduje atraktivnosti, toplinu bogatstva suvremenoga mediteranskoga grada.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Službene stranice grada Splita
http://www.split.hr/
Službene stranice grada Splita. Informacije, novosti, pitanja, plan grada i događanja.
Apartmani Mali Raj - Vranjic
http://www.apartment-split-vranjic.com/
Ovi lijepi apartmani nalaze se na Vranjicu, poluotoku koji je zbog svoje prirodne ljepote te neposrednog dodira s morem nazvan i ''Mala Venecija''. Na raspolaganju su vam 2 prostrana apartmana udaljena samo 20 m od mora s prostranom terasom za Vaš odmor iz snova. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne sobe, opremljena kuhinja, kupatilo te ugodan dnevni dio sa 1 ležajem i TV-om. Do Centra Splita autom samo 15 min.sa autobusom (stanica samo 3 min od apartmana) 20 min. Trgovina, restoran, kao i pošta su 5 min. udaljeni od apartmana..
Apartmani Split Carlos
http://www.apartments-split-carlos.com/
Apartman Carlos je smješten u elitnom dijelu Splita, Bačvice. Udaljen je samo 300 m od najljepše splitske pješčane plaže (plava zastava).
Camping Stobreč - Split
http://www.campingsplit.com/
Kamp je smješten na predivnoj srednjodalmatinskoj obali u administrativnim granicama istočnog djela grada Splita, odnosno u gradskom kotaru Stobreč. Sam kamp je udaljen od Dioklecijanove Palače 6 km, te isto toliko i do ostataka Salone. Smješten je u predivnoj zelenoj šumi, okružen sa dvije strane morem, na ušću rijeke Žrnovnice. I za najvećih vrućina u kampu je uvijek ugodna i osvježavajuća klima zbog njegovog poluotočnog položaja, blizine rijeke Žrnovnice, te guste šume koja stvara jaku hladovinu.