Srednja Dalmacija : Apartmani Trogir

Trogir je smješten na obali Kaštelanskog zaljeva, 27 km zapadno od Splita. Stara gradska jezgra smještena je na otočiću između Čiova i kopna; sa susjednim kopnom spojena je kamenim mostom, a s Čiovom pokretnim mostom. Gradsko područje širi se i na sjevernu obalu Čiova, nasuprot otočiću. Širu trogirsku okolicu (rivijera Trogir-Seget-Čiovo) karakteriziraju bujna vegetacija, brojni otoci i otočići, kamenite i šljunčane plaže. Uz vrstan smještaj - hoteli, pansioni, apartmani, kampovi, kvalitetnu ponudu domaće hrane, osobito ribljih specijaliteta, brojne su mogućnosti za sport i rekreaciju.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Hotel Rotondo
http://www.hotelrotondo.com/
Hotel Rotondo smješten je u Segetu Donjem samo 6 km od zračne luke, u potpunom novom objektu modernog interijera i bogatog sadržaja koji odgovaraju standardu hotela sa četiri zvjezdice. Ljubazno i diskretno osoblje hotela su vam u svakom trenutku na raspolaganju, u službi su vašeg mira i animacije za odmor kakav Vi zaslužujete.
Apartmani Tony - Trogir
http://www.tony-apartments.com/
Apartmani Tony smješteni su u Trogiru, udaljeni od samog centra 150 m ili 5 min laganog hoda. Apartman A4+2 u dvije sobe i dnevnom boravku može ugostiti do 7 ljudi. Apartmani su klimatizirani, imaju SAT/TV i bežični internet. Apartman ima svoj balkon od 6 m2, komfornu kuhinju sa pripadajućom opremom (aparat za kavu, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, posuđe) Za sve goste osiguran je privatni parking u sklopu objekta.
Hotel Pašike
http://www.hotelpasike.com/
Hotel Pašike se nalazi u samom centru antičkog Trogira, okružen je malim kaletama bez buke i prometa. Naš hotel otvoren je 2004. godine u 300 god. staroj kući obitelji Buble i uređen je u stilu 19. i 20. stoljeća. Tako da kad boravite u kojoj od soba možete osjetiti duh minulih vremena. Uz zvuke mandoline i gitare posluživati će Vas djevojke odjevene u tradicionalne nošnje.
Apartmani Vukušić - Sevid, Trogirska rivijera
http://www.sevid-holiday.hr/
Apartmani Vukušić - Sevid nalaze se u maloj uvali Miline u mjestu Sevid (Trogirska rivjiera), 40 m od šljunkovite plaže. Imamo 3 apartmana, (8+2) (4+1) (4+1) sa velikom terasama i balkonima i sa pogledom na more. Ako želite miran odmor, daleko od velikih gradova i već poznatih turističkih odredišta, Sevid je idealno mjesto za vas.