Srednja Dalmacija : Apartmani Tučepi

Tučepi su poznati po najdužoj plaži na Makarskoj Rivijeri (više od 3 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica u aleji borova. Nogometno igralište s nekoliko manjih, teniski centar 'Slatina' sa pet igrališta, mnogobrojni ugostiteljski objekti pridonose bogatoj turističkoj ponudi Tučepa koji iz godine u godinu dobivaju ugledne nagrade za visoku kvalitetu svojih ugostiteljskih i turističkih usluga, te za uređenje mjesta. Dan općine Tučepi slavi se na blagdan Sv. Ante, 13. lipnja, a sve do kraja mjeseca održavaju se tradicionalni susreti dalmatinskih klapa.
 
Apartmani Vodice
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/sjeverna-dalmacija/apartmani-vodice/vodice-apartman.html
Smještaj do 10 osoba Satelit, WC/kupaona, mogućnost korištenja roštilja, peke, ražnja, vlastiti parking. ... Pogledajte naš izbor soba već od 100 Kn po osobi
Mjesto za vaš oglas
http://free-zg.t-com.hr/smjestaj/marketing.html
Nudimo široku lepezu last minute putovanja, raznih dalekih i egzotičnih putovanja, programa, skijaških aranžmana, te u posljednje vrijeme sve popularnijeg zdravstvenog turizma kao i team bulding programe. 
Apartments Dalmatina - Tučepi
http://www.apartments-dalmatina.com/
Apartments Dalmatina smještena je na samom ulazu u Tučepe, između hotela Alge i hotela Neptun, pored nogometnog stadiona i udaljena je svega 100m od mora.
Apartmani Pašalić - Tučepi
http://www.apartmani-pasalic.com/
Apartmani Pašalić smješteni su 300 metara od centra Tučepa i udaljeni 30 metara od mora. Apartmani nude Vam tokom cijele godine izuzetno udoban, komforan i luksuzan smještaj u moderno opremljenim i originalno dizajniranim apartmanima.
Apartmani Jakić - Tučepi
http://www.apartmanitucepi.com/
Naši novi apartmani kapaciteta: 6+2, 4+2, 3+2 i Soba 2+0, kompletno arhitetski, dizajnerski, statički i tehnološki opremljeni po najvišim hotelijerskim standardima, ugodnog ambijenta, namijenjeni samo vama za nezaboravan i opuštajući odmor. Udaljeni smo od mora i plaže - 100m
Apartmani studio Jurić - Tučepi
http://www.apartmanstudio-juric.com/
Apartmani studio, dvokrevetni, trokrevetni i četverokrevetni, Apartmani-studio Jurić nalaze se u mirnom djelu mjesta, 300 m od prekrasne plaže, jedne od najljepših na našoj obali, koja je udaljena 5 minuta laganog hoda stazom kroz borovu hladovinu.
Apartmani Sapunarić - Podgora
http://www.makarska-rivijeraapartment.com/
Apartmani Sapunarić nalaze se u mirnom dijelu Podgore samo 100 metara od mora. Apartmani su moderno opremljeni i klimatizirani. Podgora je turističko i ribarsko mjesto u samom srcu Makarske Rivijere. Svakom gostu pružaju se brojne mogučnosti zabave i rekreacije.
Turistička zajednica Tučepi
http://www.tucepi.hr/
Tučepi su poznati po najdužoj plaži na Makarskoj Rivijeri (više od 3 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica u aleji borova. Dan općine Tučepi slavi se na blagdan Sv. Ante, 13. lipnja, a sve do kraja mjeseca održavaju se tradicionalni susreti dalmatinskih klapa.